Ich-zapfe

Miedziane garnki młotkowane z uchwytami 24 cm


Numer przedmiotu NEW-8080

Producent: ich-zapfe

UVP 877,06 PLN
707,94 PLN *
Zawartos 8 litr
Gotowy do dostarczenia w ciągu 24 godzin!

* w tym VAT wyl. Przesyłka

Miedziane garnki młotkowane z uchwytami 24 cm

Wykonane maszynowo, przez odlewanie, z gładkiej lub kutej miedzi, z mosiężnymi uchwytami lub żelaznymi łukami, oferują coś dla każdego gustu.

Te miedziane garnki są przeznaczone do gotowania, zwykle kalmarów lub dżemu, ale można je również wykorzystać do wielu innych potraw, a nawet do warzenia piwa. Wykonane są w całości z miedzi (wewnątrz i na zewnątrz), z wyjątkiem rączek (mosiądz) lub łuku (żelazo).

Miedziane garnki nie są cynowane od wewnątrz iz tego powodu należy usunąć żywność po ugotowaniu, aby miedź nie utleniała się, a żywność nie wchłaniała toksyn.
W południowej Portugalii i hiszpańskiej gastronomii tradycją jest gotowanie kałamarnicy w miedzianym garnku, aby nadać jej charakterystyczny smak.
Wszystkie garnki miedziane mają płaskie dno i mogą być używane na płycie ceramicznej, gazie lub piecu na drewno. Nigdy nie należy ich używać na płytach indukcyjnych.

  • Pojemność: 8 litrów.
  • Malowanie: Nie.
  • Materiał: miedziane i mosiężne uchwyty
  • Waga: 1,75 kg
  • Wysokość х średnica: 240 mm x 220 mm

Numer produktu 454356
Stan
Producent Ich-zapfe
Kraj produkcji Niemcy
Zawartos 8 litr
Waga 1750 g
Wymiary 245×245×220mm

PODMIOT ODPOWIEDZIALNY W UE

 Podmiot gospodarczy z siedzibą w UE, który zapewnia, że produkt jest zgodny ze wszystkimi niezbędnymi przepisami.

Fr. Sousana Sousa

Av. Dr. Francisco Sanches,22

4930 - 327

Gandra

Valença do Minho

22

info@al-ambiq.com

Szybka dostawa Dostarczamy szybko. Z DHL lub UPS Twoja paczka będzie z Tobą w mgnieniu oka!

Najwyższa jakość Najwyższej jakości produkty czołowych światowych producentów!

Satysfakcja konsumenta Ponad 90% naszych klientów jest zadowolonych i poleca nas innym.

Bezpieczeństwo Bezpieczne zakupy online z certyfikatem SSL.

często kupowane z...

Może cię również zainteresować: